Aanbod workshops bij Foto Aartsen

In de regel worden de workshops gehouden op Dinsdagavonden van 19.15 uur tot ca. 22.00 uur.
Alle workshop worden gegeven door ervaren mensen in de fotografie danwel beeldbewerking.
Voor alle workshops heeft u een digitale camera nodig, voor de workshop beeldbewerking dient u tevens over een laptop te beschikken.
Alle workshop vinden (tenzij anders vermeld) plaats bij Foto Aartsen in de Boterhoek 12 te Best.

Workshop Fotografie : 25 augustus, 1, 8, 15 en 22 september

Workshop Fotografie : 29 september, 6, 13, 20 oktober en 3 november

Workshop Fotografie
5 avonden – kosten € 149,00

Workshop werken met een digitale camera. In deze nieuwe opzet hebben we de balans gezocht tussen het bijbrengen van kennis, zoals sluitertijd, diafragma, ISO waarden, keuze van het objectief en wat voor invloed dat heeft en hoe maak je een betere compositie met vooral veel interactie, theorie, live-demo’s en praktijk met andere woorden een cursus met veel doen door middel van opdrachten en een praktijk-avond waarbij de opgedane kennis direct in de praktijk wordt toegepast. En daarna geëvalueerd in de nabespreking.

Meer informatie

Workshop Fotografie Vervolg
3 avonden – kosten € 109,00

Workshop werken met een digitale spiegelreflex camera. In deze cursus wordt dieper ingegaan op de functionaliteit van de camera. Bij deze workshop wordt ervan uitgegaan dat u een basis begrip van camera bediening heeft en in staat bent zelfstandig diafragma en sluitertijd in te stellen.

Meer informatie

Workshop Lightroom
3 avonden – kosten € 229,00 (inclusief nieuwste Lightroom software t.w.v. € 129,00)

Tijdens de workshop wordt u wegwijs gemaakt in de nieuwste versie van het programma Adobe Lightroom. Dit is een van de populairste programma’s voor digitale beeldbewerking, ordenen, opslaan en delen. Deelnemers leren o.a. foto’s retoucheren en kleur optimaliseren.

Meer informatie

Workshop Flits Fotografie
1 avond – kosten € 59,00

Flitsen is meer dan een redding in het donker. Je kunt bijvoorbeeld midden op een zonnige zomerdag bij het fotografen een flitser gebruiken. Voor een invul lichtje, om slagschaduwen te voorkomen of om een bepaald effect te bereiken.

Meer informatie

Workshop Macro Fotografie
1 avond – kosten € 59,00

Macrofotografie is één van de makkelijkste manieren om aan je onderwerp te komen, maar één van de moeilijkst uit te voeren vormen van fotografie. In deze cursus leer je hoe je macrofotografie toepast en waar je rekening mee dient te houden om de perfecte foto te schieten.

Meer informatie