Over Foto Aartsen

De naam Aartsen is in Best al generaties lang verbonden aan de fotografie. Herman, Adrie en Noud Aartsen zorgden vele jaren voor kwaliteitsfotografie in Best. Vele Bestenaren werden door deze vakfotografen op de gevoelige plaat vastgelegd of kochten hun fotoapparatuur bij “de Aartsens”. Nog steeds prijkt de naam “Aartsen” boven de fotozaak van Ellen en Maurice de Laat in de Boterhoek. Geen ‘Aartsen’ meer aan het bewind, maar nog steeds ‘Aartsens’ kwaliteit en service.

Ellen en Maurice zijn vanaf 2000 eigenaar van deze speciaalzaak. Als knulletje van een jaar of 14, 15 liep hij er eens binnen met de vraag of er werk was en is er vervolgens nooit meer weggegaan. Hij is er begonnen als hulpje op zaterdagen en in vakanties, kwam later in vaste dienst en klom uiteindelijk op tot bedrijfsleider. Het is een bloeiende zaak met jaarlijkse omzetstijgingen ruim boven het landelijk gemiddelde. Naast Maurice en diens echtgenote, als de twee vaste personeelsleden, is er een goot aantal parttimers in wisselende bezetting werkzaam. Daardoor zijn er vaak een stuk of zes mensen in de winkel bezig; opvallend is dat ze in principe allemaal een blauwe blouse dragen en naam plaatje op de borst en zo voor de klant goed herkenbaar zijn. Zeker op drukke dagen werkt dat heel efficiënt.

Bij het betreden van de winkel valt het brede assortiment meteen op. Naast de vele foto- en videocamera’s van kwaliteitsmerken kan men ook terecht voor computeraccessoires, navigatieapparatuur, telefoons, printers, dvd’s, cd’s etc… “We gaan met de tijd mee. Naast het fotowerk, reportages en studiowerk, verzorgen we ook schoolfotografie. Ook het wekelijks fotowerk voor Groeiend Best wordt door ons verzorgd. Steeds meer mensen bezoeken ook onze zaak voor navigatie apparatuur, telefoons, accessoires etc… Het is een compleet concept. Wij gaan voor kwaliteitsmerken en daarbinnen een aanbod van volledige series. Dit gekoppeld aan prima advisering en nazorg doet vele klanten besluiten onze zaak te bezoeken.

Het afdrukken van foto’s wordt steeds goedkoper. Zowel wat betreft kwaliteit als de prijs kan Aartsen zich meten met de grote aanbieders op dit gebied. Vooral het digitale fotoalbum is erg in opkomst. Wij kunnen deze albums op echt fotopapier en in bijzondere formaten en tegen zëër aantrekkelijke prijzen afdrukken. Alle informatie hierover en het online aanleveren kunt u vinden op onze website.