Pasfoto’s

vanaf 12,50 euro

Foto Aartsen is gecertificeerd voor het maken van pasfoto's volgens de Europese wetgeving en maken het eenvoudiger de identiteit van iemand vast te stellen. Bij Foto Aartsen kunt u altijd al rekenen op pasfoto's die voldoen aan de huidige strenge eisen. Vanaf heden zijn wij als één van de eerste fotografen hier officieel voor gecertificeerd.

Ook voor het maken van (digitale) pasfoto's voor buitenlandse visa, KPN bedrijfspasjes, lidmaatschap van de sportvereniging (NOC NSF gecertificeerd) etc. bent u bij Foto Aartsen van harte welkom. De pasfoto's zijn direct klaar.

De nieuwe generatie elektronische Nederlandse reisdocumenten is sinds augustus 2006 geïntroduceerd. Sindsdien gelden tevens nieuwe eisen voor pasfoto’s die gebruikt worden voor reisdocumenten (onder andere paspoort en identiteitskaart) en rijbewijzen. Deze nieuwe eisen zijn het gevolg van Europese wetgeving en maken het eenvoudiger de identiteit van iemand vast te stellen. Als uw pasfoto’s niet aan de gestelde eisen voldoen krijgt u van de gemeente een beoordelingsformulier mee. Met dit formulier kunt u aan de Foto Aartsen duidelijk maken waarom de foto’s niet aan de gestelde eisen voldoen. Indien dit van toepassing is, maken wij de pasfoto’s gratis over. phocs_logo_2