Korte geschiedenis Team Foto Aartsen

1 oktober 2014  werd Team Foto Aartsen gelanceerd en deed in 2015, 2016 en 2019 succesvol mee aan de 10e, 11e en 14e editie van Alpe d’Huzes. Zowel de fietsers als lopers van het team wisten de Alpe d’huez te trotseren en wisten met het totale team ruim 30.000 euro op te halen voor het KWF. Verder  heeft Team Foto Aartsen in 2017 het KWF op een andere manier gesteund, dit maal door deelname aan Samenloop voor Hoop in Best. Deze deelname werd behoorlijk succesvol afgesloten met een opbrengst van meer dan 11.000 euro. Na een sabbatical in 2022 gaat Team Foto Aartsen in 2023 weer deelnemen aan de 16e editie van Alpe d’HuZes!

Team Foto Aartsen Goes Alpe d’Huzes again !

Na in 2015 als solo-team en in 2016 en 2019 als team binnen Alpe du Best, deelgenomen te hebben aan de Alpe d’HuZes heeft Team Foto Aartsen in 2017 met groot succes deelgenomen aan de Samenloop voor Hoop te Best. In 2022 was de planning weer deel te gaan nemen aan de Alpe d’HuZes echter blessures en  familieomstandigheden deed het team besluiten een jaar sabbatical te nemen. De pijlen staan nu echter gericht op 2023 en mede als gevolg van diverse familieleden en kennissen die de strijd tegen kanker verloren hebben, staat dit als een huis.

Wederom zijn de leden van Team Foto Aartsen  voornemend in 2023 deel uit te maken van het team Alpe du Best en met hen samen de voorbereidingen aanvangen. Volg onze voorbereidingen op Facebook en mocht U ons willen sponsoren/doneren, neem dan even contact met ons op zodat wij U van de nodige informatie kunnen voorzien. Na de definitieve inschrijving eind oktober, zullen onze persoonlijke pagina’s  verschijnen op de site van Alpe d’HuZes en kunt U ons ook hier  op steunen middels een donatie. Ook kunt U ons volgen via Facebook: www.facebook.com/teamfotoaartsen.

Via facebook bent U als eerste geïnformeerd over onze op til staande acties !

Uiteraard kunnen donaties ook persoonlijk gedaan worden, onder andere in de collecte-box bij Foto Aartsen in de winkel, welke dan 1:1 onder vermelding van “vrienden van TFA” doorgestort zullen worden naar Alpe d’HuZes. Eventuele sponsoren  die inlichtingen willen aangaande mogelijkheden tot sponsoring  kunnen contact opnemen met Arjan van der Winkel of Maurice de Laat.

Team Foto Aartsen is klaar voor de Alpe d’HuZes 2023,  Alpe d’Huez… here we come again !!!